Vestigingen

OP DEZE PLEKKEN IS VAN DRIEL TRANSPORT GEVESTIGD

U bevindt zich hier: Home – Vestigingen

Bergambacht

In onze vestiging in Bergambacht bevrachten we dagelijks met 25 medewerkers 120 container trucks door heel Europa waarbij 85% richting Duitsland gaat. Daarnaast vervoeren we dagelijks ook vele containers over het spoor en binnenvaart door heel Europa, waarbij we natuurlijk ook het eerste of het laatste stukje transport over de weg voor U verzorgen.

Pétange

In onze vestiging in Sotrai in Luxemburg, bevrachten we dagelijks met 5 medewerkers 25 container trucks. Wij verzorgen niet alleen het eerder genoemde eerste of laatste stukje transport over de weg van alle treinen die in Athus (Zuidelijkste puntje van België) aankomen, maar wij verzorgen ook de trein van en naar Antwerpen voor U. Tevens werken we samen met de Terminal in Bettembourg en Metz. 

Fusgönheim

In onze vestiging in Fussgönheim, nabij Mannheim en Ludwigshafen, bevrachten we dagelijks met 5 medewerkers 25 container trucks. Wij verzorgen het eerder genoemde eerste of laatste stukje transport over de weg van alle treinen en schepen die in de regio Mannheim en Ludwigshafen komen.

Vestigingen

EKB Container Logistik Nederland BV, onderdeel van de EKB Group met het hoofdkantoor in Bremen, is verantwoordelijk voor de vestigingen in Bergambacht (NL), Fussgönheim (DE) en Pétange (L), maar kan via alle overige vestigingen van de EKB Group hun diensten aanbieden voor geheel Europa.