Over Ons

MEER OVER HET ENTHOUSIASTE TEAM WAAR EKB NEDERLAND UIT BESTAAT

U bevindt zich hier: Home – Over Ons

Samenwerking EKB en Van Driel Transport

EKB Container Logistik Nederland B.V. is een onderneming die zich sinds 1995 heeft gespecialiseerd in het One Way Internationaal Container Transport met alle daarbij behorende facetten. Wij vervoeren niet alleen over de weg, maar maken ook gebruik van spoor en binnenvaart. Zo vinden wij ook voor uw container altijd een passende oplossing vanuit onze kantoren in Bergambacht, Fussgönheim en Pétange.

EKB maakt voor het vervoer van zijn containers gebruik van de gehele eigen vloot van Van Driel Transport BV, aangevuld met een grote groep vast geïntegreerde charters. Dagelijks zijn er voor EKB Bergambacht ruim 100 trucks onderweg door geheel Europa.

Team

Het team van EKB Container Logistik Nederland B.V. in Bergambacht bestaat uit 24 jonge gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers, die weten waar ze mee bezig zijn. De familiaire sfeer staat bij ons hoog in het vaandel. We doen het echt met elkaar. Het team is onderverdeeld in een aantal afdelingen:

Truckplanning: De afdeling planning is belast met het dagelijks efficiënt inplannen van alle trucks die voor ons door Europa onderweg zijn.

Customer Service: De afdeling C.S. is dagelijks bezig met de zorg over onze gewaardeerde klanten en alle daaraan gerelateerde werkzaamheden. Van offerte t/m transportstatus.

Sales: De afdeling sales neemt zowel binnen (in combinatie met de afdeling C.S.) als buiten de saleswerkzaamheden voor zijn rekening.

Rail & Barge: De afdeling Rail en Barge is onze multimodale afdeling die ervoor zorgt dat de containers ook over de modaliteiten spoor en binnenwater hun weg vinden naar en vanuit het Europese achterland.

Facturatie & Administratie: Deze afdeling draagt zorg voor een juiste facturatie en administratie van alle diensten van EKB en Van Driel Transport.

Directie

Een driekoppige directie voert directie over de 4 bedrijven EKB, Van Driel Transport BV, Van Driel Transport Deutschland GmbH en Sotrai Sárl.