Diensten

MEER OVER DE DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN

U bevindt zich hier: Home – Diensten

Vervoer van alle maten zeecontainers dmv multifunctionele containerchassis​

EKB kan voor alle soorten van Zeecontainer vervoer worden ingezet. EKB is gespecialiseerd in het One-Way container vervoer van 10ft – 20ft (HC) – 30ft – 40ft(HC) en 45ft (HC) zeecontainers. Met behulp van zgn. breakchassis, bieden we de klanten de mogelijkheid  2x 20ft container op 2 verschillende adressen tegelijkertijd te kunnen laden of lossen. Ook tankcontainers behoren tot onze specialiteit. Een aantal chassis beschikken zelfs over de mogelijkheid om zgn. swapbodycontainers te combineren. Zo bieden we ook een oplossing voor containers met afwijkende maten.

Vervoer van gevaarlijke stoffen in zowel box- als tankcontainers​

Naast het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) als zgn. stukgoed ADR in de box containers biedt EKB ook het vervoer van gevaarlijke stoffen in tankcontainers aan het zgn. tank ADR. De trucks zijn hiervoor volledig uitgerust met het benodigde equipment en laad- en losslangen. Zo zijn ook onze gemotiveerde chauffeurs volledig ADR opgeleid en voorzien van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Lossen van tankcontainers d.m.v. compressoren

Naast het vervoeren van tankcontainers al dan niet geladen met ADR heeft EKB ook een gedeelte van haar vloot uitgerust met compressors. Hierdoor zijn we in staat om zelfstandig een beladen tankcontainer, op locatie, m.b.v. luchtdruk te kunnen lossen. Uiteraard zijn ook onze chauffeurs hier voor opgeleid.

Vervoer van temperatuur gevoelige lading in Reefer container d.m.v. eigen zgn. gensets

Een fors aantal chassis zijn uitgerust met een zgn. generator waardoor we de mogelijkheid hebben om reefers tijdens de rit actief van stroom te voorzien. Hierdoor zijn we dus in staat om het transport van temperatuur kritische lading in koelcontainers zonder problemen uit te voeren op iedere door de klant gewenste temperatuur.

Vervoer van ongevaarlijke afvalstoffen

EKB biedt haar klanten onder dekking van de nodige vergunningen van de ons omringende landen, ook de mogelijkheid om ongevaarlijke afvalstoffen in containers te kunnen vervoeren. We kunnen dus rustig zeggen dat wij voor ieder soort vervoer van uw zeecontainer een passende oplossing kunnen bieden

Duurzaamheid

EKB Container Logistik Nederland B.V. probeert ook zijn bijdrage te leveren aan het welzijn van onze planeet. Buiten het groen in ons logo, zijn de trucks van ons zusterbedrijf Van Driel Transport B.V. bijna allemaal uitgerust met de nieuwste Euro 6 motoren. Wij zijn voor onze vestiging in Bergambacht bezig om in onze eigen energie te voorzien door zonnepanelen. Daarnaast zijn wij, als One Way vervoerder, elke dag bezig om het rijden van niet beladen kilometers tot een minimum te beperken.